Wie zijn wij

[ checkBrowser.version] [ checkBrowser.compatible]

[ checkBrowser.text.info]

[ checkBrowser.text.change] [ checkBrowser.text.browser].

[literal.accesibilidad.IrAlContenido]
[literal.header.menuContent] [literal.header.langOptions] [literal.header.font]

[literal.breadcrumbs.home]

Página guardada como favorita correctamente. (ES)

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Endesa is het toonaangevende bedrijf in de Spaanse elektriciteitssector en de tweede exploitant op de Portugese elektriciteitsmarkt. Als bedrijf kijken wij altijd naar de toekomst en zijn op zoek naar intelligente oplossingen voor de ontwikkeling van realistische voorstellen voor de uitdagingen betreffende de energie in een zich voortdurend ontwikkelende sector.

De belangrijkste activiteit van Endesa is de productie, het transport, de distributie en de afzet van elektriciteit. Het bedrijf is tevens een notabele exploitant in de aardgassector en ontwikkelt andere energie-gerelateerde diensten.

Endesa telt meer dan 10.000 werknemers en verricht diensten voor 12,6 miljoen cliënten.

Vanaf het eerste trimester van 2009 maakt Endesa deel uit van de Groep Enel, het grootste elektriciteitsbedrijf van Italië en per geïnstalleerde capaciteit het tweede nutsbedrijf in Europa. Enel is een actief geïntegreerde exploitant in de elektriciteits- en gassector, die werkzaam is in 32 landen over de hele wereld, heeft 95GW netto geïnstalleerde capaciteit en verkoopt gas en elektriciteit aan ongeveer 61 miljoen cliënten.

ENDESA Nederland

Endesa Energía opende haar deuren in Nederland in 2007. Als één van de belangrijkste spelers in de energievoorziening voor de industrie levert zij gas, elektriciteit en energie-gerelateerde diensten aan haar klanten. Endesa biedt marktgeoriënteerde offertes aan die geheel zijn toegespitst op de strategie van elk van haar klanten.

Het is essentieel dat u vertrouwen heeft in een ervaren leider die een breed scala van oplossingen, producten en energiediensten aan kan bieden. Ons hele team staan klaar om u hierbij te ondersteunen.

Endesa, uw partner voor de toekomst.

Omhoog