Veiligheid

[ checkBrowser.version] [ checkBrowser.compatible]

[ checkBrowser.text.info]

[ checkBrowser.text.change] [ checkBrowser.text.browser].

[literal.accesibilidad.IrAlContenido]
[literal.header.menuContent] [literal.header.langOptions] [literal.header.font]

[literal.breadcrumbs.home]

Página guardada como favorita correctamente. (ES)

Veiligheid

Deze website is voorzien van de strengste veiligheidsmaatregelen om de vertrouwelijkheid van de communicatie met de klant te waarborgen. De transactiediensten verlopen via een beveiligde server die gebruik maakt van het SSL-protocol (Secure Socket Layer), een veiligheidsstandaard op het Internet. De beveiligde server maakt een gecodeerde verbinding die enkel verstaanbaar is tussen de computer van de klant en de server van Endesa Online zelf; op die manier wordt aan de hand van het SSL-protocol het volgende gewaarborgd:

  • De klant verschaft zijn gegevens aan de server van EndesaOnLine en niet aan enige andere server die zich voor deze server probeert uit te geven.
  • De communicatie tussen de klant en de server van EndesaOnline is gecodeerd, waardoor eventueel lezen of manipuleren door derden wordt voorkomen.

Bovendien kunt u er zich van verzekeren dat u zich binnen een beveiligde omgeving bevindt aan de hand van het url-adres dat u onder eigenschappen vindt (door rechts te klikken). Dit url-adres begint met 'https', waarbij de 's' erop wijst dat de inhoud wordt aangeboden door een beveiligde server. 

Omhoog