Ons team in Nederland

[ checkBrowser.version] [ checkBrowser.compatible]

[ checkBrowser.text.info]

[ checkBrowser.text.change] [ checkBrowser.text.browser].

[literal.accesibilidad.IrAlContenido]
[literal.header.menuContent] [literal.header.langOptions] [literal.header.font]

[literal.breadcrumbs.home]

Página guardada como favorita correctamente. (ES)

10 jarig jubileum Endesa Nederland

10 jarig jubileum Endesa Nederland

Endesa opende een decennium geleden in Nederland haar deuren als een van de elektriciteitsleveranciers in de grootzakelijke markt met als doel het aanbieden van transparante- en betrouwbare energiediensten. De jaren na het bedienen van de eerste klanten zijn we tevens gas aan grootverbruikers gaan aanbieden.

Voornamelijk de laatste jaren zijn wij ons gaan inzetten voor een duurzame energiecultuur, waarin we zowel met als voor onze trouwe klanten kijken hoe hun duurzame energie-ambities kunnen worden behaald. U kunt daarbij denken aan het reduceren van de CO2 footprint van de geleverde elektriciteit, maar ook door samen te kijken hoe er zelf energie lokaal kan worden opgewekt uit hernieuwbare energie.

Onze focus voor de komende jaren is het verder verbeteren van de dienstverlening, met name doordat grootverbruikers meer kennis van de energiemarkt en tevens inkoopadvies verwacht. Endesa zal vooral meer innovatieve services en duurzame producten aan gaan bieden, waardoor wij ons verder blijven ontwikkelen in deze uitermate dynamische energiemarkt.

Voorop staat dat we meer waarde blijven toevoegen voor haar klanten.

Omhoog