Energy Services

[ checkBrowser.version] [ checkBrowser.compatible]

[ checkBrowser.text.info]

[ checkBrowser.text.change] [ checkBrowser.text.browser].

[literal.accesibilidad.IrAlContenido]
[literal.header.menuContent] [literal.header.langOptions] [literal.header.font]

[literal.breadcrumbs.home]

Página guardada como favorita correctamente. (ES)

Energy Services

Energy Services

Naast het leveren van elektriciteit en gas biedt Endesa ook additionele diensten, voornamelijk om haar klanten bij te staan in de verduurzaming van haar energievoorziening. Endesa heeft de zorg voor het milieu hoog in het vaandel staan. Endesa is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten zodat zij in staat blijft om haar klanten tijdens de gehele energietransitie bij te kunnen staan met al haar energie uitdagingen. Mocht u dus nog additionele diensten of producten verlangen van Endesa schroom dan niet contact met ons op te nemen, Endesa kijkt graag hoe zij u verder kan helpen. Deze producten en diensten zijn hieronder verder toegelicht.

Duurzame energie

Besparen op energie-inkoop

Duurzame energie

Net als vele andere bedrijven denkt u vast en zeker na over duurzame energie. U kunt er op allerlei manieren voor zorgen dat uw CO2 uitstoot gereduceerd wordt of gecompenseerd. Dit kan zijn het opwekken van hernieuwbare energie of het inkopen van de energie direct van de duurzame bron, maar ook het terugbrengen van de consumptie.

Duurzame opwek

Energie kan zelf lokaal worden opgewekt afkomstig van deze bronnen, zoals zon, wind en geothermie. Hierbij kan worden gekozen om zelf de investering te doen of dat over te laten aan Endesa, waarna u de hoeveelheid opgewekte elektriciteit direct inkoopt bij ons voor eigen consumptie.

Daarbuiten kan tevens worden gekozen om in Nederland opgewekte hernieuwbare energie direct in te kopen van een van de vele wind- of zonneparken.

Energiebesparing

Een veel gebruikte manier om zowel CO2 uitstoot te verminderen en om kosten te besparen is het reduceren van het huidige energieverbruik middels efficiëntieverbetering. Met behulp van warmte-isolatie, processen beter op elkaar af te stemmen en door energieverslindende apparatuur te vervangen of modificeren kan al veel worden bereikt.

Endesa werkt nauw samen met haar partners om de CO2 uitstoot op economische wijze voor u te verminderen.

Elektrisch wagenpark

Er is een enorme toename in het gebruik van elektrisch transport, voor zowel privé als zakelijk gebruik. Endesa levert de complete infrastructuur, zorgt dat de oplaadlocaties worden onderhouden en verzorgt de levering van de benodigde elektriciteit.

Inkoop van GvO certificaten

Mocht u wel duurzame energie-ambities hebben, maar nog niet klaar zijn voor groene opwek, dan biedt wellicht de inkoop van ‘Garanties van Oorsprong (GVO)’ een oplossing.

De energie die is opgewekt uit hernieuwbare bronnen, waaronder hydro, wind en zon, kan worden herleidt door de daarbij geleverde GvO certificaten. Deze certificaten worden o.a. in Europa verhandeld om op deze wijze het huidige tekort aan groene energie op te vangen, en daarbij de opwek van duurzame energie economisch te compenseren.

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u interesse in een gesprek met een van onze accountmanagers? Neemt u dan contact op met ons.

Besparen op energie-inkoop

Via Endesa kan u zowel gas als elektriciteit inkopen, hiervoor is het van belang dat het juiste moment wordt gekozen voor de inkoop. Met de ruim 70 jaar aan ervaring als Europese energieleverancier hebben wij de nodige ervaring om met u een effectieve inkoopstrategie op te zetten. Daarbij kunt u gebruikmaken van onze marktkennis voor het inkopen op de juiste momenten.

Endesa maakt hiervoor gebruik van algoritmische tools voor het bepalen van trends en uiteraard van de marktkennis van de inkoopexperts in zowel Nederland als overige Europese landen.

Wat u verder kunt verwachten van Endesa:

  • Dagelijkse energiemarkt updates
  • Strategiebepaling voor het komende jaar
  • Inkoop-aanbevelingen bij gunstige ontwikkelingen
  • Rapportage per kwartaal van de inkoopresultaten
  • Live inzicht in de markt-ontwikkeling portal

Neem contact op.

Elektriciteit

Zonne-energie

Heeft u een dak beschikbaar, waarom zou u dan geen zonnepanelen laten installeren wanneer het u weinig tot geen extra moeite kost? Vanuit deze gedachte probeert Endesa haar klanten bij te staan in de aanschaf van een zonnesysteem. Endesa heeft partnerships gesloten met gerenommeerde zonne-installatiebedrijven waardoor zij u een zeer scherpe aanbieding kan doen voor een zonne-systeem.
Endesa biedt ook Lease- dakhuur contstructies aan, hierdoor hoeft u niet te investeren in het systeem en geniet u toch de voordelen van duurzame energie.

Heeft u andere wensen voor de productie van duurzame elektriciteit, neem dan vooral contact (contact@endesaenergia.nl) met ons op zodat we kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Duurzame Warmte

Anno 2018 is het een hot topic en een zeer grote uitdaging waar wij allen voor staan de warmte transitie. Huidige toepassingen zijn grotendeels gebaseerd op aardgas, en juist de onafhankelijkheid van aardgas is een wens die alsmaar concreter wordt uitgesproken. Endesa helpt graag mee om u minder afhankelijk te maken van aardgas. Hiervoor start Endesa momenteel duurzame projecten op samen met haar klanten. Voor meer informatie neem contact op met contact@endesaenergia.nl.

Adviseur en Realisator

Endesa neemt graag een rol als adviseur en of realisator binnen projecten bij u on site op zich. Zo kan u met een gerust hart de verduurzaming van uw warmteproductie uitbesteden aan een expert. Ook kan Endesa begeleiding bieden wanneer u met een coöperatie gezamenlijk een warmteproject voor ogen heeft. Wij kunnen u als onafhankelijk partij helpen bij zowel de concretisering, de realisatie als het uiteindelijke operationele beheer van de warmtevoorziening.

Warmteleverancier

Bent u aangesloten op een warmtenet of bent u momenteel bezig met de realisatie van een lokaal warmtenet? Endesa verzorgt voor u de rol als warmteleverancier waardoor er een onafhankelijke partij toetreedt die voor u zowel de operationele als administratieve taken uit handen neemt.

Investeerder

Bent u op zoek naar een partij die u financieel bij kan staan in de realisatie van een warmteproject, dan bent u aan het goede adres bij Endesa. De mogelijkheden die Endesa kan bieden worden per project bekeken. Aan de hand van een intake gesprek brengen we al uw wensen in kaart, maak nu een afspraak voor een intake gesprek door een email te sturen naar contact@endesaenergia.nl.

Omhoog