Endesa

Wie zijn wij

Wie zijn wij

ENDESA is een van de grootste energiebedrijven ter wereld en marktleider in Spanje. Sinds haar oprichting is Endesa in vele lagen van de waardeketen actief, waaronder opwekking, distributie en commercialisatie van elektriciteit.

Met een geïnstalleerd vermogen van 39,6 GW en aanwezigheid in 15 landen, is Endesa het grootste particuliere elektriciteitsbedrijf in Zuid-Amerika. Veder is Endesa sterk vertegenwoordigd in Europa en Noord-Afrika, waaronder Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Griekenland, Andorra , Marokko en Ierland.

Endesa is eveneens een toonaangevende speler in de gassector, waar zij streeft naar het opbouwen van een geconsolideerde positie. Endesa stimuleert ook de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en cogeneratie, daartoe heeft zij de afgelopen jaren veel in nieuwe projecten geïnvesteerd.

Meer dan 24 miljoen tevreden klanten in 3 continenten.

ENDESA Nederland ...

Endesa Energía opende haar deuren in Nederland in 2007. Als één van de belangrijkste spelers in de energievoorziening voor de industrie levert zij gas, elektriciteit en energiegerelateerde diensten aan haar klanten. Endesa biedt marktgeoriënteerde offertes aan die geheel zijn toegespitst op de strategie van elk van haar klanten.

Het is essentieel dat u vertrouwen heeft in een ervaren leider die een breed scala van oplossingen, producten en energiediensten aan kan bieden. Ons hele team staan klaar om u hierbij te ondersteunen.

Endesa, uw partner voor de toekomst.

© Copyright Endesa S.A. 2014. Volledige of gedeeltelijke reproductie verboden. Wettelijke Waarschuwing