Endesa

Electriciteit en gas

Electriciteit en gas. Maak een keuze uit de beste opties
 

Vaste Prijs

Met een vaste prijs betaalt u gedurende uw hele contractperiode exact dezelfde leveringsprijs voor de elektriciteit die u afneemt. Dit biedt u bescherming tegen eventuele marktfluctuaties, en zodoende heeft u volledig inzicht en controle tijdens de duur van de levering.

Endex Clicks

Endesa Energía geeft u een vaste opslag bovenop de Endexprijs (www.apxendex.nl) gebaseerd op uw verbruiksprofiel. Endexprijzen worden dagelijks gepubliceerd en u bepaalt zelf wanneer Endesa voor u energie moet inkopen. Vaak is het mogelijk om met deze geïndexeerde prijs in meerdere stapjes (‘clicks) in te kopen, zodoende kunt u uw inkooprisico spreiden.

Voor het inkopen op het juiste moment bieden wij verschillende strategieën aan. Endesa Energía biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van marktontwikkelingen door toegang te krijgen tot real-time prijzen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Open Energy

Deze optie biedt u de mogelijkheid om energieblokken op de termijnmarkten te kopen (Endex of OTC), en daarnaast ook te profiteren van de spot markt (APX). U krijgt dus een totaal transparante toegang tot beide markten en u kunt gebruik maken van een grotere vrijheid over uw elektriciteitsinkoop. De onbalans kan worden gefactureerd als een vaste opslag, of als een pass-through (één op één doorberekening) van de kosten. U hoeft niet te nomineren voor dit prijsmodel.

Andere opties

Bovengenoemde opties zijn standaardopties. Uiteraard zijn er allerlei tussenvarianten mogelijk die wellicht interessanter kunnen zijn. Neemt u contact met ons op voor advies over de verschillende moglijkheden.

Gas

Endesa levert gas aan industriële klanten in Nederland. Neemt u contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te verkennen.

© Copyright Endesa S.A. 2014. Volledige of gedeeltelijke reproductie verboden. Wettelijke Waarschuwing